Love Plus
Pentru ca de trei esti mai sigur decat de unul singur.

”Toaaaaate analizele”

Am fost saptamana asta cu Mihaela sa ne facem analizele. Oricum voiam sa mi le fac inainte de concediu dar planul era sa ma duc la doctorul meu, linistit si fara complicatii. Ei bine, pe Mihaela a apu... continue reading

schimba culoarea

Am fost saptamana asta cu Mihaela sa ne facem analizele. Oricum voiam sa mi le fac inainte de concediu dar planul era sa ma duc la doctorul meu, linistit si fara complicatii. Ei bine, pe Mihaela a apucat-o de pe-o zi pe alta, al meu n-avea loc de programari si ea nu mai voia sa astepte nici in ruptul capului. Si era musai sa mergem impreuna. Continue reading »

Mai oameni buni, eu am pornit cu regulile 2 si 3 pentru ca am plecat de la premisa ca regula no 1 e clara si unanim acceptata si respectata. Asa ca reincepem, de data asta cu regula no 1 si pe modelul Fight Club: Continue reading »

Am hotarat sa primesc cadou de Craciun o bicicleta noua :D Oricat mi-ar placea surprizele vreau o bicla noua si alta varianta de a mi-o lua nu am decat sa pun  mana de la mana cu ai mei. Asa ca bun . . pot sa ma ‘arunc’ la exact modelul pe care mi-l doream cu exact imbunatatirile alea la care visez. Racheta o sa fie dupa ce termin eu de configurat la ea . Klar! Continue reading »

Stiti vorba, nu? Romanu’ stie el mai bine fie ca e vorba de fotbal sau politica sau mestesugarit sau reparat chestii prin casa. Si mai avem vorbe, aia cu dai un ban dar stai in fata sau meseria e bratara de aur! Pe mine m-a amuzat intotdeauna cum suna toate vorbele astea puse una langa alta. Si cat de neasteptat de adanc ne sunt imprimate in mental, de oameni altfel perfect asezati si cu respect de sine Continue reading »

Stateam eu asa si ma gandeam, am facut infuzie de seriale politiste in ultimele saptamani, la cum scriu scenaristii de la Hollywood comportamentul victimelor din toate serialele astea. Voi ati observat cum figurantii (personajele alea care in urmatoarea scena ajung la morga) fug tot timpul in sus cand se simt urmariti? Ditamai cladirea sau casa si ei tot timpul o iau in sus. Pe unde vor sa scape in directia aia? Cu exceptia personajelor Continue reading »